To si z ní utahujete? Možná pro Vás to nejsou žádné peníze. Já bych se domluvila, že mu srazím v nejbližším měsíci nebo i více měsících (zvýšení daně nebo sražení bonusu, pokud mu někdy vyšel). Nakonec - nemůže říct, že šlo o dobrou víru, na výplatním lístku to mohl vidět. A samozřejmě podle toho vystavit potvrzení o zdanit příjmech, aby to finančnímu úřadu nezaplatil podruhé. To dítě už nestudovalo nebo nebylo v učení?
Jasně ze utahuje. Já bych teda byla zoufalá už z toho předělávání mezd. Nemůže to u sebe nechat jak to je, i kdyby to zamnec "spravil" podáním DP.
nestudoval,vim jiste,ze jsem to v programu skrtala,ale neulozilo se to a dalsi mesice jsem to uz nekontrolovala,jelikoz ted pracuji z domova,tak vyplatnice rozdava kolegyne a ta si toho vsimnout nemohla..Zam. si toho vsiml,ale rekl to az ted v lednu,ale ze si chce udelat priznani a pochybuji,ze se prizna,bude to chtit ututlat..kdyz udelam opravu v rocnim uctovani,tak to ve mzdach musim opravit i tak zpetne? tam uz se nedostanu...chci se donluvit se zamestnancem,ze pulku zaplatim ja,kdyz je to hlavne ma chyba,nebot castka je opravdu velka..9 mesicu na sleva na 2 dite...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 2. 2020 16:27
Dobrý den,
zaměstnanec si od ledna 20219uplatnil slevu na 2 děti,jednomu bylo v březnu 18 let,program mi chybně po vynulovani slevy,slevu i tak spočetl,zaměstnanec mě na to upozornil až při požádání o potvrzeni pro přiznání,že si ho udělá sám..Vím,že je to má chyba a program kontrolovat,nikdy se mi taková chyba nestala..ale co teď? když si zaměstnanec chce dělat přiznaní,jak chybu opravím? co když přiznání nakonec neudělá a vyprdne se na to?
Předem děkuji za pomoc..jsem z toho už zoufalá