Hezké odpoledne. Mám pohodu. Zřejmě to někde v nastavení bude. Ještě jsme nikdy nepotřebovali, tak se nenastavovalo. Myslela jsem si, že bude likvidace bez vazby. Jen jsem si nebyla jistá, jestli nemám ještě někam dál párovat. Moc zkušeností nemám. Jen se bojím, že mi právě likvidace bez vazby neupraví tu rozvahu, aby seděla na banku. Zkusím a uvidím. Děkuji Monika
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 2. 2020 23:26
Dobrý večer,
prosím, o radu zkušenější. V červenci jsem provedla úhradu do Polska v pátek večer, proběhla ale až v pondělí, tak mi vznikl kurzový rozdíl mezi zaúčtovanou částkou, kterou mi banka ukázala v pátek a částkou , která přišla na výpise.
Přijatou fakturu mám zaúčtovanou 28080,31.- na 504/321, skutečná odečtená částka 28 066,64,- mám uhradu bankou na 321/221, rozdíl jsem dala interním dokladem na 13,67 na 321/663. Banka s rozvahou mi již sedí. V závazcích mi ale rozvaha a kniha závazku nesedí právě o tuto částku 13,67,-. Jak se toho, prosím, zbavím. Ještě nikdy jsem se tím nesetkala. Moc děkuji. Monika