Hlavní navigace

ISPV - paní Aldava

  • (neregistrovaný)

    20. 2. 2020 11:52

    Dobrý den paní Aldavo. Četla jsem ve starších příspěvkách, že vyplňujete pro MPSV výkaz ISPV. Psala jste, že vyplňujete pro 10 zaměstnanců u jedné firmy od roku 2012. Tudíž 8 let. A u druhé velké firmy jste toho ušetřena :-)). Já to mám to samé. Na jednu firmu ISPV dělám a na druhou ne, jen s tím, že mám obě kolem 150 zaměstnanců. Zajímá mě jestli u druhé firmy si to u každého zaměstnance také vypisujete - myslím tím všechny údaje, jako u první firmy jen je neodesíláte, ale jste připravena, kdyby jste v budoucnu odesílat musela myslím údaje ( Idzam, roknar, stbc, vzdelani, oborvzd, dobzam atd.).. a nebo ne a ažna vás povinnost přijde vše vyplníte najednou? Děkuji moc za odpověd pokud mě chápete :), diky moc za ochotu Michaela

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 2. 2020 13:00

      Alvada (neregistrovaný)

      Dobrý den, u druhé firmy jsem zpohodlněla a naštěstí většinu by si program doplnil sám, mám na mysli číslo zaměstnance, rok narození, dobu zaměstnání, kód vzdělání si ale doplňuji hned sama, přiznám se, že vynechávám obor vzdělání a modlím se, ať na firmu nepřijde boží trest v podobě Treximy. Naštěstí je zde zaměstnáno dost lidí se základním vzděláním, takže tam by se obor vzdělání nevyplňoval.

    • 20. 2. 2020 16:04

      Michaela (neregistrovaný)

      Dobry den. Moc dekuji za info :)... stalo se vam u prvni firmy, ze jste nemohla najit obor vzdelani u nejakeho zamestnance? Ze by v te aplikaci nebyl presny podle vysvedceni, nebo vyucniho listu a byl tam nejaky obecny? Mne se to prave stalo :).. tak jsem tam soupla obecny :-). Kazdopadne se take modlim abych nemusela delat u druhe firmy.

      Dekuji predem za odpoved.

      M.

    • 21. 2. 2020 9:38

      Alvada (neregistrovaný)

      Dobrý den, obor vzdělání jsem zatím vždy dohledala přesně. Ale stalo se mi hned na začátku, že CZISCO neznal pozici kameník jako dělníka v kamenolomu, ale jenom jako "umělce". Stačilo jen zavolat na Treximu, domluvit se, kam ho zařadit a od té doby vím, že když se Treximě něco v odeslaných datech nezdá, zavolají a vše si domluvíme. Takže si myslím, že nějaký zadaný obecný obor vzdělání je dostačující.

    • 21. 2. 2020 9:59

      Michaela (neregistrovaný)

      Dekuji moc :-).. Jde mi o to, kdyz zadam treba rok ukonceni 2003 nebo 2004. Zamestnanec ma maturitu a obor “ managment strojirenstvi “ tak jsem zadala “ strojirenská vyroba “... jelikoz tam nic presnejsiho neni. Trexima to nema preci jak zkontrolovat. Je to na nas, aby jsme ten obor preci napsali a kdyz uz tam neni ten presny, vybereme ten nejvic podobny. Je to tak? Chapete to stejne? Dekuji

    • 21. 2. 2020 17:58

      Michaela (neregistrovaný)

      Dekuji. Ja u jedne firmy vyplnuji nebo jsem prevzala od roku 2014, ale je vyplnovana od roku 2012. A druha firma je usetrena, snad to tak taky zustane :(... Vubec nevim, kdy ty dopisy od MPSV chodi :) a jak dlouho bude mit firma na pripadnou pripravu, pokud je vybrana...jestli ctvrtletne nebo pololetne. Je to strasny cekat jestli to na vas padne ci co. Jako vypisovat 150 lidi je smrt :-).. budu rada, kdyz sepodelite o sve zkusenosti. Prijde mi, ze jsme snad jedine, kdo to vyplnuje. Jelikoz kdyz se podivam, moc lidi na to neodpovida :-). Asi mame smulu. Hezky vikend preju a pisnte az budete mi chvilku M.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).