Korona.

  • (neregistrovaný)

    12. 3. 2020 15:14

    Dobrý den. K zítřejšímu zákazu do 8 hodin prodej ve stravovacím zařízení. Dělám v kantýně. Pokud zítra v šest ráno prodám polívku nebo obloženou topinku, komu hrozí pokuta? Mě nebo zaměstnavatelovi? Děkuji za názory, je to pro mě důležité.

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 3. 2020 9:36

      . (neregistrovaný)

      ... ale neměla byste připustit, aby do provozovny vešla do 6 hodin "veřejnost" pokud na zařízení dopadá opatření proti šíření nákazy.
      Počítala bych i s tím, že cokoliv bude odesláno pokladnou s "EET" od 20 hodin večer do 6 hodin ráno, bude následně příslušným úřadem vyhodnoceno a "trestáno".

      OT. Na koho dopadne trest se ptáte? Zda na zaměstnavatele nebo zaměstnance? Není to jedno? Pokud padne v důsledku sankce zaměstnavatel, sveze se s ním i zaměstnanec.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).