Evidence dochazky DPP

• (neregistrovaný)

18. 3. 2020 21:03

Dobrý večer,

chci se zeptat, je povinnost evidovat dochazku DPP a pokud ano, tak jakým způsobem? Máme několik DPP u kterých mi buď jejich zařízení jen říkají kolik odpracovali (placeni hodinove) nebo DPP s pevnou odměnou a pevnými pocty hodin (napr 20) a vedoucí mi říká, ze zaměstnanec odpracuje vždy těch 20, ze jsou tak domluveni. Nezdá se mi, ze by to tak stačilo, ale bohužel jsem v tomto nová a nevím. Stačilo by kdyby mi dávali nějaký rozpis podepsaný? Nebo jak vést v tomto směru evidenci odpracovane doby?

Děkuji za odpovědi.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 3. 2020 6:51

Jasná (neregistrovaný)

Musíte vést evidenci odpracovaných hodin, jak jinak byste chtěla dodržet odpracování max. 300 hod. v kalendářním roce?

• 19. 3. 2020 8:18

Vlasta (neregistrovaný)

Bohužel jsem v tomto nová a v práci je mi rikano, ze když mi dá není řekne vedoucí oddělení jen součet odpracovaných hodin, tak to stačí, ze hodiny se evidují v účetním systému, kde roční součet vidíme. Takže tedy nestačí? Stačilo by, kdyby mi dal papir odkdy do kdy tam dotyčný byl s podpisem brigadnika?

Moc děkuji

• 21. 3. 2020 16:12

Kara1 (neregistrovaný)

Stačí. Musíte vést evidenci odpracovaných hodin, čili kolik h každý měsíc odpracoval.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).