tak Přílohu vyplňte až v Adisepo, až stáhnete z programu (v nabídce - Načíst). Před odesláním provedete kontrolu a ono Vás na příslušné místo odkáže. Příloha 1 (u zálohové)- já píšu: Praha, 30, hl.m. Praha (tohle se Vám samo nabídne - jinak pozor, mezi m. a Praha je mezera).
Pak bude nabídka odeslat (vpravo nahoře), 3 kolečka - označit prostřední (datovkou).
Máte čas do půlnoci (já před chvílí poslala poslední z mnoha), srážkovou můžete počkat do 31. března
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 3. 2020 14:18
Dobrý den, prosím, účetní je doma na ošetřovačce, musím dnes poslat zmíněné vyúčtování-program POHODA, podařilo se doplnit tabulku, jak dál? Přes EPO do formátu xml, a pak datovkou? Ale nejde mi nastavit příloha: počet zaměstnanců, u každého mám výkon práce -místo, ale sestava je prázdná a jak zašlu ? Stačí oskenovat nebo nějak upravit zase do formátu? Moc děkuji za rady