Teď jsem se dočetla, že Maláčová slibuje peníze na ošetřovačky už v dubnu. Vydedukovala jsem si, že když tedy zaměstnavatel na začátku dubna zašle NEMPRI+nový formulář (škola,zaměstnavatel i zaměstnanec - vše řádně vyplněné) a další měsíc totéž (s novým NEMRI a vyloučenoudobou?), tak snad to půjde. Ale zatím je to jen slib a ten nič nestojí.
Tady nejde o sliby, jde o to, že i na úřadech pracují matky s dětmi, které jsou samy na ošetřovačkách, takže se domnívám, že i tohle vyplácení bude mít hooodně velké zpoždění, protože to nebude mít kdo dělat.
Dobrý den,
v aplikaci ČSSZ při snaze zkontrolovat a odeslat NEMRI mě systém nechce pustit dál, protože nemám zadané číslo rozhodnutí (na formulářích se v případě uzavření školy žádné neuvádí). Podařil se Vám někomu tento problém obejít a formulář zpracovaný na stránkách ČSSZ (autorizuji datovou schránkou) odeslat? Děkuji za radu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 3. 2020 9:55
Dobrý den,
tak jsem se dočetla, že školy se otevřou možná až v září. V úterý mají schvalovat ten balíček, kdy by se mělo ošetřovné doplácet až do otevření škol. Ale jak? Ošetřovačka se proplácí až po ukončení. Na stránkách ČSSZ zatím pouze informace o 9 a 16 dnech. To budou maminy na ošetřovačkách tak dlouho bez peněz?