Re: prodej bytu
Já nevím, jestli máte problém. To by chtělo podrobnější informace, ten zákon se přece jen v čase mění. Karel Vám sice radí správně, ale hodnotí zákon ve znění k 1.1.2005, v roce 2001 bylo jiné znění zákona. Zkuste mě napsat na maila projirkuzavináčatlastečkacz.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 12. 2005 17:49
V roce 2000 jsme sepsali smlouvu na prodej našeho bytu v osobním vlastnictví.Kupní smlouva byla sepsána 14.12.2000,úhrada proběhla v lednu 2001,záloha 9.1.2001 a doplatek 31.1.2001.Zápis do katastru 9.1.2001.V bytě jsme bydleli 10let.FÚ nyni vznesl dotaz,jak dlouho jsme bydleli v bytě,manžel,který dotaz přebíral se nezeptal,z jakého důvodu se dotazuji.Daň z převodu jsme zaplatili.Daň z příjmů jsme neplatili.Znejistili jsme,zdá to proběhlo správně,můžete poradit?Děkuji