Spolecnost neni platce DPH cili dph jsem za ni neodvadeka ale samozrejme do rocniho prehledu pravnickych osob bude zahrnuta. Spis jestli to nejak nevadi ze byla uhrazena az nyno a ne hned se 14denni splatnosti jako je na fakture uvedeno. Jestli jsem ji nemela v tom roce 2019 stornovat ze nebyka uhrazena a vystavit v roce 2020 novou ? To se mi zda jako uplny nesmysl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 3. 2020 9:30
Dobry den, jsem jednatelem společnosti, ktera neni platce dph a vystavila jsem zname v prosinci fakturu na zbozi ale bohuzel jsem na ni úplně zapomela, ze nebyla doposud uhrazena, protoze mela byt uhrazena prevodem a zbozi jsem ji predavala hned, protoze to byly darky k vanocum. Ted pri kontrole jsem zjistila ze jeste nebyla uhrazena a kamaradka ji obratem zaplatila, muzu takovou fakturu v ucetnictvi mit? To znamena vystavenou se splatnosti v prosinci ale ve skutecnosti uhrazenou az ted v breznu? Diky za pomoc.