Ano, dám vědět. Ani školitelka se s touto formulací ještě nesetkala. Čekám na vyjádření od soudu s tím, že jsem napsala konkrétní mzdu a ať napíšou, kolik z toho mám srazit a jak, podle jejich návodu. Pokud soud odpoví. Stává se mi, že od nich přijde odpověď až po měsících, když už si stejně musím se srážkou poradit sama. Ale pokutou hrozí vždy, to jim jde. Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 3. 2020 7:42
Dobrý den, prosím Vás o radu ohledně oddlužení zaměstnance, který má zaměstnavatele a zároveň pobírá ČID. Oddlužení přišlo v tomto znění a nevím si s tím rady. Pro zaměstnavatele: plátci mzdy se přikazuje, aby prováděl srážky jako při uspokojení přednostní pohledávky, A TO BEZ ODEČTENÍ ZÁKLADNÍ NEZABAVITELNÉ ČÁSTKY, SNÍŽENÉ O 2 000,--. Na OSSZ dorazilo: OSSZ se přikazuje, aby prováděl srážky jako u přednostní pohledávky, A TO PO ODEČTENÍ ZÁKLADNÍ NEZABAVITELNÉ ČÁSTKY. Jak mám prosím postupovat jako zaměstnavatel? Děkuji Hana