Re: Půjčování auta-operativní leasing.
Pokud zapůjčení auta zákazníkům po dobu opravy jejich auta máte ve smluvních podmínkách, tak (a to je pouze můj názor) nic krátit nemusíte. Jde o nutný výdaj na dosažení a udržení a zajištění příjmů. Snad se dá prokázat, že právě pro tuto nabídku máte více zákazníků. Ten, pro koho je auto nezbytné ke každodenní práci, si jistě vybere váš autoservis a využije této nabídky.
Re: Půjčování auta-operativní leasing.
Krátit pouze v případě soukr.jízd a to nejen nájemné, ale i ostatní výdaje spojené s tímto autem (opravy, PHM apod.). Půjčování zdarma je možné, ale opravdu to chce zanést do smluvních podmínek popř. zvěřejnit u vás v servisu jako akci apod. a nic krátit nemusíte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 12. 2005 20:05
Mám autoservis. Jelikož jsem získal výhodný operativní leasing na osob. auto, tak ho půjčuji zákazníkům, když jim auto opravuji a to zdarma. Pouze si kupují pohonné hmoty. Musím si krátit daň. uzn. výdaje za nájemné - operat. leasing a vystavovat doklad o použití o DPH. Nebo to platí pouze v případě mých soukromých jízd. Budu Vám opravdu vděčen za radu, jestli s tím má někdo zkušenosti.Nemohu se nikde dopátrat toho, jak to vlastně je. Díky