Právě to samé nyní řeším, zatím jsem rychle prohledala předešlé diskuse, ale byla jsem neúspěšná. Snad nám někdo poradí.
Zaškrtávám po - pá. První řádek - ano, druhý řádek - ne. Ve druhém řádku jsem zakřížkovala jen dny od 2.4. do 10.4., což myslím, že je správně. První řádek mám zatím z opatrnosti zakřížkovaný až od středy 11.3. (od uzavření škol), ale přikláním se k názoru, že má být zakřížkovaný celý měsíc od 2.4. (samozřejmě jen po - pá dle našich směn) a to z důvodu znění v záhlaví "...v průběhu měsíce...měl vykonávat směny...." .
Za odpovědi děkujeme.
děkuji za upozornění, že je "překlep" - samozřejmě vyplňujeme březen. A máte tedy názor nebo víte určitě, jak vyplnit ty dva řádky, hlavně první? Děkujeme
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 4. 2020 9:41
Dobrý den,
vyplňujeme zadní stranu Výkazu péče o dítě - Záznamy zaměstnavatele.
Zaskočilo nás: Zaměstnanec měl v průběhu měsíc vykonávat zaměstnání:
Máme zaškrtat políčka (pondělí až pátek) a kolonku ANO a potom v dalším řádku políčko NE, že zaměstnankyně neodpracovala žádnou směnu?
Děkuji Jura