25 000 tisíc - řemeslo

• (neregistrovaný)

15. 4. 2020 12:51

dobrý den Vám všem, prosím o konzultaci. Jsem řemeslník - vodoinstalatér topenář. Omezeně teď vykonávám živnost. Měl jsem nasmlouvané drobné zakázky i větší, ale teď bohužel jsem je musel odložit nevím do kdy, protože co jsem měl nasmlouvané ústně objednávky na rekonstrukce vody a topení v rodinných domech čí v bytovkách nemůžu dělat, majitelé se obávají nákazy. Materiál jsem měl objednám a teď si ho musím vyzvednout a nakoupit. Něco mám doma, ale vetší množství na rekonstrukce jsem odvezl tam kde tu zakázku budu v nedohlednu dělat. Prosím mohu si zažádat o těch 25 tisíc korun? Materiál platím, ale příjmy skoro žádné nemám. Děkuji za vaše názory

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 15. 4. 2020 14:43

xy (neregistrovaný)

odkud jste? u nás (JmK) mají teď vodaři i další řemeslníci zakázek ještě víc, než před covidem, protože je spousta lidí doma a tak spravují a rekonstruují na co neměli normálně čas. já instalatéra objednala před měsícem, a může až teď o víkendu :-(

• 15. 4. 2020 15:16

vodák (neregistrovaný)

měl jsem zakázky na městským úřad- omezený přístup, a tři zakázky RD důchodci, tak už se asi divit nebudete, že??????

• 15. 4. 2020 16:16

xy (neregistrovaný)

ne, jen je mi líto, že nejste v mém rajonu, instalatéři, elektrikáři, zedníci apod. teď nestíhají a nedají se moc sehnat, resp. ještě hůř než dřív.
      u nás dokonce i městský úřad využil omezeného přístupu veřejnosti a rychle začal dělat rekonstrukce a opravy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).