Pokud chcete jasnou odpověď, musíte zadat jasný dotaz.
Zřejmě občan SR, národnost nikoho nezajímá. Tato informace posouvá odpověď úplně někam jinam, já jak debil hledám přílety letadel. Pokud si nechal auto někde, jeho problém. Pokud nevíte, kdy náleží náhrada mzdy, jděte sázet stromky nebo tak něco. A nepište, že jste se slušně zeptala, není to pravda. Kdy konečně bude moderátor této diskuze dotazy pod čarou mazat?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kterými nezdanitelnými částkami si můžete snížit základ daně za rok 2025?
Finanční správa opět vyjede do obcí a pomůže s vyplněním přiznání. Kam všude přijede?
Začínající podnikatel: Základní pojmy z účetnictví
OSVČ senioři letos prvně v přehledech uplatní slevu na pojistném. Víme, jak na to
Chování na pracáku má svá pravidla. Porušit je ale může i úřad sám
Zaměstnanci mají poslední šanci vyhnout se daňovému přiznání
18. 4. 2020 21:46
Dobrý den, zkuste mi poradit. Máme zaměstnance, který před zavřením hranic vycestoval soukromě do zahraničí, normální čerpáni dovolené měl. Ale už se nevrátil, hranice se zavřely, lety nejsou. Co byste mu napsali legislativně správně do docházky? Dovolenou už má vyčerpanou, homeoffice ne, prostoje to nejsou, tak co? Jde mi vysloveně o legislativní výklad, v praxi si umím představit různé kombinace... Ale co je naprosto správně? Díky