Ať neodbiham od tématu. Tady máte postup na palačinky. Věřím, že to vyřeší spousty problému.
1. Hladkou mouku rozmixujeme se špetkou soli, mlékem a dvěma vejci tak, aby vznikla správná hustá směs vhodná pro palačinky (ani řídká, ani moc hustá).
2. Na pánev s rozpáleným olejem vlijeme přibližně jednu malou naběračku směsi. Palačinku smažíme z obou dvou strandozlatova.
3. Na hotové palačinky naneseme libovolné množství čehokoliv, co nám chutná. Vhodné jsou marmelády, tvaroh, pudink nebo masová či zeleninová náplň.
Poznámka autora receptu: Jednu porci počítám na 2 palačinky. Recepty vystačí přibližně na 8-10 palačinek v závislosti na velikosti pánve a tloušťce palačinek.
Ps: Samozřejmě jsem tím chtěl říci, že zbytečný komentář je jako ananas na pizze..
Dekuji a preji hezky den!
§114 a §118 zákoníku práce. Samozřejmě pokud Vám přesčas nařídil zaměstnavatel, nejlépe písemně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 4. 2020 19:51
Praci zdar. Zajímalo by mě na jaké priplatky mám nárok jako pracující v ukolove/normohodinove praci. Za odpolední, noční a prostředí priplatky mám. Zajímá mě spíše příplatek za přesčas a víkend. Zamastnavatel tvrdí, že na to nemám nárok, když jsem v nh. Se 100h kazdy mesic navíc se mu nedivím že nechce pustit kacku navíc.
Děkuji za případnou odpověď. Rád bych viděl popřípadě nějaký odkaz na zákon tohoto problému nez komentář samozvanymi odborníky dík.
Martin V...