1) "Účetní" Vám nemůže zpracování Přiznání k dani z příjmu. To mohou na základě plné moci pouze daňoví poradci nebo advokáti.
2) Do Přiznání k dani z příjmu FO zahrnete jak příjmy ze závislé činnosti, tak příjmy od pojišťovny podle "Potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2019" / náhrada za ztrátu na výdělku po dobu pracovní neschopnosti a náhrada za ztrátu na výdělku po skončení pracovní neschopnosti
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 4. 2020 11:12
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně daňového přiznání za rok 2019. Šel jsem za účetní a ta řekla ať si to udělám sám.
V roce 2019 jsem byl zaměstnaný na hlavní pracovní poměr. V měsíci květnu jsem si udělal pracovní úraz a čtyři měsíce jsem marodil. Přišlo mi od kooperativy vyrovnání za pracovní úraz. Když si budu dělat to přiznání do příjmu dám jen ten příjem od zaměstnavatele nebo i ten příjem od kooperativy?
Děkuju