Zaměstnavatel - vyplnění výkazu péče o díte-co zaškrtnout?

• (neregistrovaný)

30. 4. 2020 12:32

Dobrý den, moje vedoucí mi má vyplnit výkaz a neví přesně jak, mohla bych poprosit o pomoc ja vyplnit řádky dnů Výkazu péče o dítě ?
    První řádek všechny pracovní dny měsíce ve kterých jsem pracovala a do toho druhého řádku přesně co? A když se nejedná o směny, nechat následující otázku na odpracování naplánovaných směn prázdnou?
    Díky

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 4. 2020 15:19

Mirek N. (neregistrovaný)

na straně Záznamy zaměstnavatele :
      zaměstnanec/kyně měla v průběhu měsíce , ve kterém pečovala o dítě, vykonávat naplánované směny zakřížkuje ano
      ve dnech:
      zakřížkuje všechny plánované směny, které by měl/a odpracovat.
      Druhý řádek
      Zaměstnanec/kyně v průběhu měsíce, ve kterém pečoval o dítě, vykonával/a zaměstnání ve dnech:
      pokud některou směnu pracoval, zakřížkuje se ten den, pokud ne, nezakřížkuje ani jeden den
      Zaměstnanec/kyně v průběhu měsíce, ve kterém pečoval o dítě, odpracoval všechny naplánované směny pokud nepracoval zaškrtne políčko ne.
      Pokud náhodou nastoupil už zpět do práce opětovně zahájil/a výkon zaměstnání dne
      vepíše se datum nástupu zpět do zaměstnání.

Asi tak .

• 30. 4. 2020 16:33

Nikola (neregistrovaný)

Děkuji moc, čili v tom prvním se zaškrtnou všechny dny, kdy měla být práce? A co když ten den byla překážka, nebo svátek? Do toho druhého se zaškrtnou realně odpracové dny? Děkuji

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).