Kdy byly odeslané všechny potřebné doklady k ošetřovnému první zaměstnankyně na PSSZ? Poštou, datovou schránkou? Zkontrolujte, zda byly odeslané opravu všechny doklady. Nechyběly podpisy?
Kdy byly odeslané všechny potřebné doklady k nemocenské druhé zaměstnankyně na PSSZ? Poštou, datovou schránkou?
Ošetřovné odesláno přes moji DS z jejich stránek s potvrzením 3.4.odešlo žádost o ošetř z důvodu uzavření školky spolu s přílohou k žádosti, 9.4. výkaz oéče z důvodu uzavření a záznam zaměstnavatele a to samé pak 4.5. vše odesláno z jejich stánek s potvrzením, že došlo. Pouze tam není podpis a razítko zaměstnavatele, ale domnívala jsem se, že když posílám přes moji DS tak není potřeba. Je to chyba? Jak se s nimi ale spojit a zjistit co udělat?
Nemocenské odešla příloha žádosti o dávku k e-neschopen, opět z jejich stránek s potvrzením, že došlo. Nemoc dosud trvá
Děkuji moc za vaši ochotu
Pokud byl v podkladech jakýkoliv zádrhel, vše se posouvá. Posláno Vaší DS - Vy jste zaměstnavatel? Byly podpisy zaměstnanců na příslušných dokladech?
Všechny podpisy škola a zaměstnanci OK, pouze jsme nedoplnili podpis a razítko zaměstnavatele, protože jsme mysleli, že když není potřeba, když je odesláno přes DS. Jsme s.r.o.
Zkouším se provolat na sociálku přes ústřednu, nemám na nikoho jiného kontakt a to už mi týden nejde.
Děkuji za váš čas
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 5. 2020 10:56
Od března má zaměstnankyně stále nezaplacené ošetřovné a další od počátku dubna nemocenskou
Na PSSZ na Praze 3 se nemohu provolat. Máte někdo taky tento problém, popř můžete mi poradit co s tím.
Děkuji předem