Podle mne je to jedno z pohledu dovolené. Ani v jednom případě neodpracujete celý měsíc, takže Vám dovolená za červen nenáleží. Pokud tedy nepřecházíte od jiného zaměstnavatele (ze dne na den), pak by nárok na dovolenou byl, ale je taky jedno, jestli nastoupíte 2. nebo 15.
Tak ten, kdo tomu rozumí, věnoval spoustu času studiu, takže je jasné, že by si nevýhodnou variantu nevybrat. Tu možnost máte také - nastudujte si a vyberte si. Ale chtít, aby vám někdo radil, jak a co , abyste to vy měla co nejlepší , zadarmo, když to stojí hodiny a hodiny práce - to opravdu asi není to pravé ořechové.
Ohledně nároku na dovolenou je výhodnější nastoupit 1.6., to už vám mmm vysvětlila. Průměr na dovolenou se v III.Q bude počítat pravděpodobný, pokud v červnu neodpracujete 21 dnů. Nemocenskou ovlivní příjmy od nástupu do zaměstnaní, k vašim příjmům v předešlém zaměstnání se nepřihlíží.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 5. 2020 22:35
Dobrý večer....je lepší nastoupit do hpp v polovině měsíce (červen) nebo od 2.6.? Je v tom nějaká výhoda v souvislosti např. s pozdějším proplacenim dovolené ... nemocenské apod. Jak se mi bude počítat hod.průměr pro výpočet např.dovolené, když jsem ukončila PP k 31.3.? Podotýkám ,že nastupují ke stejné firmě.