Nechodíte pro práce, máte náhradu 70% a ptáte se, kdo doplatí 30% do 100% náhrady? Na to se přesně ptáte?
Můžete si teď doma v klidu pročíst informace např. na stránkách
https://www.sagit.cz/info/koronavirus?utm_source=Sagit&utm_medium=web&utm_campaign=kor
Děkuji Vám za plodné názory. Neválím se doma, nepročítám na gauči zákony za 70% mzdy, celková situace se mě dotýká možná víc než Vás, ale to tu nebudu vysvětlovat, co je první linie, vysílení fyzické a hlavně psychické. Ptala jsem se za zaměstnance, kteří jsou 2 měsíce doma, ne za mě. Za zaměstnance, kteří sice mají 70% mzdy, ale mají rodiny, malé děti. Tak hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 5. 2020 8:04
Dobrý den, prosím Vás, je nějaká náhrada mzdy, když je uzavřený podnik? Myslím ze strany zaměstnance, když jsou doma 2 měsíce a ještě budou zřejmě další měsíc na 70% mzdy. Může si jako zamětnanec zažádat někde o dorovnání těch 30%? Nebo si zažádá firma od státu nebo je to tak dané, že prsotě jsou na 70% a nedá se dorovnat?
Děkuji Hana