Děkuji mnohokrát za odpovědi. Otázka v případě druhého potomka byla čistě teoretická.:-) Je mi tak nějak jasné, že takové věci jsou ve hvězdách, přesto mi to nedalo a zkusila jsem se zeptat, ještě jednou vám děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 5. 2020 20:37
Dobrý den,
v březnu jsem obdržela výpověď z důvodu nadbytečnosti s dvou měsíční výpovědní lhůtou, během níž jsem v DPN, která bude trvat i po uplynutí výpovědní doby ještě v červnu, nyní jsem tedy v ochranné době, o kterou mi bude k ukončení DPN výpovědní doba prodloužena.
Zajímalo by mě, zda může zaměstnavatel stáhnout svou výpověď se souhlasem zaměstnance i během již takto prodloužené výpovědní doby, která bude dobíhat po skončení ochranné doby, nebo může být stažena pouze během standardní neprodloužené výpovědní doby?
A jak by to prosím bylo v případě, pokud bych během takto již prodloužené výpovědní doby o ochrannou dobu otěhotněla, pokud by ke stažení výpovědi nedošlo? Započala by znovu nová ochranná doba, trvající během těhotenství, mateřské a rodičovské dovolené, a až poté by doběhl zbytek výpovědní doby?
A jak by to případně bylo s druhým dítětem, kdyby k dalšímu otěhotnění došlo během ochranné doby, během rodičovské dovolené prvního dítěte? Opakovala by se celá situace znovu a byl by nárok na mateřskou dovolenou i na druhé dítě a zbytek výpovědní doby by uplynul až po rodičovské dovolené druhého potomka?
Děkuji za odpovědi.
Bude mi 31 let a tato nečekaná výpověď kvůli koronové krizi mi překazila dosavadní plány o založení rodiny s manželem, o potomky se pokoušíme přes půl roku a tato situace nám zásadně zkomplikovala život, tak hledám a prosím o radu, jaká mám v této situaci práva a nároky a o nejlepší možné řešení. Hledání nové práce beru jako poslední možnost, kvůli mému již vyššímu věku a času, který hledáním nového zaměstnání strávím a než získám smlouvu na dobu neurčitou (pokud by se vůbec podařilo), bez nároku na mateřskou dovolenou se bohužel neobejdeme a čas u nás už hraje velkou roli.