Dobrý den,
dnes jsem jim kvůli tomu volala a říkali, že během dneška by to mělo být k dispozici
Na stránkách ČSSZ je nový formulář "Přehled o výši pojistného pro červen až srpen 2020" /pokud vím/ k dispozici od dnešního rána.
SW Pohoda - již lze Aktualizovat na novou verzi, kde je nový "Přehled"
Personalistika a mzdy - zkopírováno z informací aktualizace:
"Splnění podmínek nároku na prominutí pojistného posuzuje zaměstnavatel sám. V případě, že splňujete podmínky a chcete za vybraný měsíc (červen–srpen) uplatnit prominutí sociálního pojistného, zatrhněte tento měsíc v agendě Globální nastavení/Mzdy v sekci Prominutí pojistného na SP."
Dobrý den, co se stane, když na přehledu OSSZ vyznačím, že využiji snížení pojistného, ale nestihnu zaplatit včas 6,5%. Občas se mi stává, že platba je na účet připsaná déle než já odešlu platbu. V tom případě bych nesplnila podmínku. Kdy budu platit 24,8? Raději co nejdříve nebo až mě někdo vyzve? Bojím se velkého penále. Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
1. 7. 2020 15:50
Dobrý den, prosím Vás, jak je to s přehledy na OSSZ - program nabízí nějakou volbu, jestli podat snížení pojistného či ne? Děkuji. Mám program Pohida