Update POHODA, rel. 12502
https://www.stormware.cz/pohoda/verze12500/update/#12502
Personalistika a mzdy
Nárok na prominutí pojistného uplatníte na tiskopisu Přehled o výši pojistného (PVPOJ), který je nutné nově odeslat pouze elektronicky. Pro měsíce, za které se pojistné promíjí (červen–srpen), je tiskopis doplněn o snížený vyměřovací základ.
Splnění podmínek nároku na prominutí pojistného posuzuje zaměstnavatel sám. V případě, že splňujete podmínky a chcete za vybraný měsíc (červen–srpen) uplatnit prominutí sociálního pojistného, zatrhněte tento měsíc v agendě Globální nastavení/Mzdy v sekci Prominutí pojistného na SP.
Toto nastavení proveďte před vystavením mezd za příslušný měsíc. V případě, že máte mzdy již vystaveny, je nutné je zeditovat, případně vystavit znovu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startují podzimní Dny Marianne. Nabízejí slevy až 70 % i výhody pro platby kartou
WhatsApp mění ceník: Za servisní zprávy a potvrzení objednávek budou firmy platit
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
2. 7. 2020 6:20
Dobrý den, prosím o radu.
Antivirus C - stáhla jsem si update Pohoda , splňuji podmínky, zaškrtla jsem si v Globálním nastavení co jsem měla a přesto mi na Přehledu vyjíždí částka bez snížení.
Nemělo by tam být jen pojištění za zaměstnance?
Děkuji za zkušenosti!