porovnáte 2 podmínky... stav k 31.3. a stav k 30.6....
počet zaměstnanců: 1/1*100= 100% splněno
vyměřovací základy: březen např. 10000,-, červen 25000,- =25000/10000*100 = 250%, podmínka splněna uplatnit lze...
Pokud by to bylo naopak - v březnu výkon práce a v červenu nemoc, pak podmínka příjmu splněna nebude.... 10000/25000*100 = 40%... pokles o 60%.
DPP se nezapočítávají, jakoby ani nebyly...
Je to srozumitelné?
Dobrý den, a prosím o info, máme nárok čerpat Antivirus C, pokud byl zaměstnanec v březnu celý měsíc na nemocenské (vyměřovací základ 0Kč) a v červnu má vyměřovací základ 26000,-Kč? Ostatní podmínky splněny. Děkuji za případnou odpověď, nikde jsem k tomu nic nenašla.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
6. 7. 2020 17:28
Dobrý den, prosím Vás, mám zaměstnance, který byl po část března a v dubnu na nemocenské. Od května už řádně pracuje. Nikde jsem se nedočetl, zda mohu čerpat Antivirus C, když byl na nemocenské. Mzdu má měsíční a v červnu stejnou jako v březnu, pouze v březnu byla nižší kvůli nemocenské. Počet zaměstnanců - je to jediný zaměstnanec na HPP po celý rok stejně. Podíl vym. základu červen a březen vychází více než 1, tedy splňuje další podmínku. Ale měl jsem ještě jednoho na DPP a ten skončil k poslednímu dubnu. Počítá se to do té podmínky ohledně propuštění zaměstnanců?
Děkuji za Váš čas. K.