Tak jsem našla, že ve Vemě ve zpracovávaných subjektech je vyplněna nějaká částka v kolonce Objem prostředků na platy zaměstnanců, ale nevím, kde se ta částka vzala. Že by se odněkud sama stahovala? Z nějakého rozpočtu? Nebo ji mám přepsat já sama? Sehnat někde jaké máme peníze v rozpočtu a částku přepsat? Jde mi o to, že jak jsem tady nová, tak nevím, jestli mně vše správně funguje.
Dívala jsem se do starých roků ve Vemě do TZSUB a je vidět, že částky jsou jiné. Tato částka, která je tam nyní, tam byla i v roce 2019, takže zřejmě není aktualizovaná.
Volala jsem kolegyni, po které jsem nastoupila, ale vypadá to, že vůbec neví o jakých částkách mluvím.
Prosím, poradíte mi?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 7. 2020 10:31
Dobrý den, moc prosím zkušenější o radu. v tomto sektoru jsem od března a toto je můj první přehled.
Na konci sestavy mě zarazilo hlášení WL061 Rozpočet plus mimorozpočtové zdroje neodpovídají proplacené částce. Vykazuje se i v pololetí rozpočet na celý rok.
Nejspíš to nebude chyba, ale jen varování. Ale já bohužel nevím, jak to funguje? Odkud a jak vlastně tato sestava ví, s jakými daty má porovnávat? Kde se bere ten rozpočet plus mimorozpočtové zdroje? Tak si říkám, jestli jsem nezapomněla ještě něco někam vyplnit? Myslím ten rozpočet?
Prosím, poradíte mi?