Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Popřípadě pokud mám 2 různé eshopy se stejným zbožím a každý má svuj fakturační systém, tzn. objednávka, kterou po vyřízení a odeslání změní na fakturu, je možné mít několik řad faktur pro každý eshop? Že jako z eshopu X fakturuji zvlast a z eshopu XY také zvlášť, neslučuju objednávky z techto dvou eshopů do jednoho fakturačního systému pod jednou číselnou řadou ale všechny platby mi chodí na jeden účet.
Pěkný den a děkuji
Fiona
2eshopy 2číselné řady vydaných faktur a platby na jeden účet není žádný problém. Ale podle toho, co píšete, bude nemožné mít číselnou řadu kompletní. Už jsem se s tím setkala a nevím jak by na to mohla reagovat případná kontrola. Asi bych viděla jako jakési ne úplně správné řešení v tom, že budete i stornované objednávky tisknout a zakládat do číselné řady vydaných faktur. Takže bude zachována posloupnost číselné řady, účtováno bude pouze o vydaných fakturách a pro jistotu bych na každou založenou nerealizovanéo objednávku rukou výrazně dopsala: STORNOVANÁ OBJEDNÁVKA. Je to asi šílené a kostrbaté, ale snad realizovatelné. Alespoň před úřadem to bude vypadat, že máte doklady pod kontrolou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startují podzimní Dny Marianne. Nabízejí slevy až 70 % i výhody pro platby kartou
WhatsApp mění ceník: Za servisní zprávy a potvrzení objednávek budou firmy platit
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
15. 7. 2020 9:17
Dobrý den,
mám začátečnický dotaz. Mám eshop a na základě objednávky se vždy k objednávce vystaví faktura, která má stejné číslené pořadí jako objednávka. Pokud zákazník udělá objednávku, kterou následně stornuje, mám k ní vystavit fakturu ikdyž je obj. stornovaná? Popřípadě nevystavím-li v systému fakturu k této stornované objednávce bude mít následující ovjednávka např. číslo 005 a faktura bude 004, protože mi tam bude chybět faktura za tu stornovanou objednávku, je to i tak v pořádku?
Snad se dá muj dotaz dobře pochopit.
Děkuji Fiona