Máme zkušenost :D Při první objednávce je automaticky zaškrtnuto políčko, že Vám mají posílat každé aktualizované vydání. Stačí si všimnou a políčko odškrtnout. Pokud už tedy nevyžádaná publikace přišla, tak jsme ji poslali zpátky s dopisem, že si již nepřejeme žádnou automatické zasílání aktualizací. :) Takto mi to i paní poradila na jejich infolince. Jsou to chytrolíni :)
Hm, tak to asi bude. Našla jsem tady ve skříni úplně vzhledově stejnou brožuru z roku 2019.
Díky, vrátím a napíšu dopis.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 7. 2020 12:17
Dobrý den, právě dorazila obyčejnou poštou brožura Zákoník práce. Uvnitř je faktura na 552 Kč. Já jsem ale nic neobjednávala. Je to adresované ještě na moji předchůdkyni, která tady již půl roku není.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Brožuru nechci. Bojím se, aby takto nepřišlo ještě něco. Zásilka dorazila, když jsem byla na obědě a protože se za ni nic neplatilo, tak ji kolegy převzal.
Mám to vrátit zpět? Ale to budeme platit ještě poštovné.