Re: Platba v hotovosti - do jaké výše???
Pozor na přepočet podle kurzu, jednou se mi stalo, že ta samá částka už za pár dní neprolezla pod hranicí.
V té souvislosti mě napadá, jestli nemohou vzniknout problémy u účetnictví na jedné straně a DE na druhé - nejsem si jistá, jestli je přepočet podle stejného kritéria - nevíte to někdo?
Re: Platba v hotovosti - do jaké výše???
Taky to musím brát "nadvakrát"... A přiznávám, že je topěkná "pakárna" ! :))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 12. 2005 13:49
Hezký den,
rozhodl jsem se koupit automobil za cca 800 tis. Kč. Narazil jsem na problém limitu při hotovostních platbách. Je to 15 tis. Eur, to znamená +/- 450 tis Kč z ajeden kalendářní den?
Kupijící chce peníze v hotovosti, můžu to udělat tak, že zaplatím jeden den 400 tis zálohu a druhý den doplatek zbývající části???
Prosím o radu.