Prodej auta

• (neregistrovaný)

7. 9. 2020 17:29

Dobrý den, prodala jsem auto servisu Autocars hk s. r. o. S tím že jednatel řekl, že uvidí, jak na tom auto bude po evidenční kontrole, buď by si ho přepsal na sebe nebo by ho nechal odhlásit z registru (jednalo se o starší auto) Smlouvu jsme uzavřeli 19.8.2020, vyplatil mě v hotovosti, auto si hned odvezl. Druhý den jsem mu zasilala ověřenou plnou moc (mám kopii i podací lístek z pošty) za týden jsem mu volala jak to vypadá s předpisem, omluvil se mi a řekl že na úřadě díky online rezervaci bylo plno a že to přepíše další týden ale že už evidenční kontrolu má hotovou. V úterý 1.9.2020 jsem mu zase volala a on mi řekl úřední dny jsou ve středu, ve čtvrtek jsem zase volala aby mi poslal ofoceny TP, řekl že to hned pošle. A byl pátek 4.9. Zase jsem volala, sdělil mi že odjel na dovolenou, že mi to zasílal (mě nic nepřišlo) a že mi to zašle v pondělí. Dnes 7.9. Jsem byla prehlasovat moje nové auto a jen že zvědavosti jsem se technika zeptala jestli by mi mohl jen podle SPZ říct jestli je to prepsane nebo ne. Auto je stále psané na mě, zase jsem mu volala jak mi to chce vysvětlit. Byl hrubý, odsekl mě že už ho nebaví jak ho stále otravuji, že mi jasné řekl že je na dovolené. Další věta byla že tohle jednání ho nebaví, že mi jasně řekl, že auto se bude likvidovat a že mi řekl že mi dokumenty zašle v pondělí. Nestihla jsem nic říct a naštval se ještě víc, a řekl ať si pro auto přijedu, vrátím mu peníze a že zařídí aby mi ho tam někdo předal (popravdě si tím nejsem jistá). Teď popravdě nevím co mám dělat a čemu věřit. Prosím poraďte mi. Nestojím o problémy například s čkp, protože auto nebylo prepsane,, je stále vedeno jako "v provozu". Nebo jestli bych se měla nějak právně bránit. V příloze zasílám kupní smlouvu. Děkuji ČEJKOVÁ

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).