Pokud nemáte vycházky, tak nikam nevycházejte. V té nemocnici jste byl až v pondělí, že máte až od pondělí neschopenku, když ke zranění došlo už v pátek? Nikomu jste nic neřekl a dokončil směnu? Nebo jste úraz v pátek ohlásil a odjel z nedokončené směny na ošetření?Nebo byl u toho Vašeho úrazu nějaký svědek? Dnes s Vámi bylo sepsané hlášení o pracovním úrazu - Vy jste byl v práci a tam to s Vámi někdo sepsal? Já myslím, že si to chce bezpečák vyjasnit, protože to, jestli jde nebo nejde o pracovní úraz neposuzuje nikdo jiný, než zaměstnavatel. To, že doktor uvedl, že jde o pracovní úraz, ještě neznamená, že bude zaměstnavatelem jako pracovní uznán.
Ale to jo, to si umím představit, ale musí být průkazné, že si ji narazil v práci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
16. 9. 2020 16:37
Dobrý den...
Wed, 16:24
Přeji dobrý den,mám dotaz chtěl jsem se zeptat,v patek 11.9.se mi stal v práci úraz ...spadnul jsem že schodu a poranil jsem si pravou ruku ..Po ošetření v nemocnici my byla vystavěna v pondělí neschopenka s poznámkou že se jedná o pracovní uraz...Teprve dnes semnou bylo sepsane hlášení o pracovním úrazu..a to z pověřením bezpečeakem..A před chvilku mi volal mistr a oznámil mi že mám zítra opět na 10 rano znovu prijed prý semnou chce mluvit ředitel pro bezpečnost a zdraví ...Mám takový pocit že mi budou vyhrožovat a dělat na mě nátlak...jak mám postupovat ...a vůbec jsem povinný v nemocenské někde jezdit,když nemám na tu hodinu vycházky...děkuji za odpověď Janeček