Hlavní navigace

Účtování zásob restaurace

  • (neregistrovaný) 2a00:1028:83b8:----:----:----:----:----

    21. 9. 2020 14:22

    Dobrý den,
    přečetla jsem si několik příspěvků ohledně účtování zásob v restauraci. Ale stále mám v hlavě chaos. Mohu Vás požádat (kdo účtuje restaurace) jak účtujete nákup potravin a nápojů? Jestli rozdělujete na 501 a 504 (i když kolikrát i alkohol se použije do jídla??) a potom bude chybné účtování jen na 602? Nemám jejich sjetinu rozdělenou na jídlo a pití.. Dočetla jsem se i názor účtovat veškerý nákup na 501 a tržbu na 602??
    Předem velké díkyyy ;-))

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).