dobrý den,
zkoušela jsem hledat v této diskuzi a našla jsem příspěvek z roku 2007, tam se píše, že je to jak červený hadr pro FÚ, s tím souhlasím, nebo doporučují mít velmi dobře ošetřeno v směrnici, jenže mě vůbec nenapadá, jak to mít dobře ošetřeno. Jsou to ovladače, které si někdo neustále půjčoval, šli z jedné místnosti do druhé (máme jich hodně a některé jsou hodně velké), takže zřejmě, prostě je někdo někam dal a teď se nemůžou najít.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
22. 9. 2020 19:13
dobrý den,
prosím o radu, zjistilo se, že se nám ztratil majetek v hodnotě 1500Kč, pořízení z roku 2015, majetek evidujeme v podrozvaze od 1000Kč, ohledně ztráty - prostě se nemůže najít, zaměstnanec tento majetek měl zaevidovaný na své osobní kartě, ale byl k dispozici mnoha lidem, vedení rozhodlo, že ho mám vyřadit, nebude se požadovat po zaměstnanci náhrada (zřejmě by se jedna, tak o malou částku), je postup správný, když se napíše vyřazovací protokol, důvod vyřazení - ztráta a vyřadím ho z podrozvahové evidence? v roce 2015 se zaúčtoval na 501.AE daňově. děkuji moc za radu