Možné to je, akorát u pracovního poměru nemůžete použít výraz ,,bude chodit podle potřeby,,. Musíte mít na každý měsíc stanovený plán směn a jím se budete řídit. A bude se jednat o nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu. Zde opět musíte mít stanovené vyrovnávací období. Taky jsem měla nerovnoměrně rozvržené pracovní doby a jsem ráda, že již žádnou nemám. Byla to pro mě zkušenost, ale děkuji, obejdu se bez ni.
Není zač, nápodobně. A nebylo by lepší sjednat DPČ?
Myslíte, že je lepší sjednat DPČ na polovinu úvazku. Má měsíční mzdu 17 tis., tak tam uvést, že odpracuje polovinu úvazku s touto měsíční mzdou? Pak by nedělala problémy ta nerovnoměrná pracovní doba? Nemuselo by se stanovovat vyrovnávací období? Úplně se v tom neorientuji, ale snažím se najít řešení. Moc Vám děkuji..
Tak u DPČ bych určitě nesjednávala měsíční odměnu, ale hodinovou odměnu a práce dle potřeb zaměstnavatele. Šla bych raději do ZMR. Ale to musíte sama posoudit, co je pro vás výhodnější a hlavně zda vám budou stačit hodiny v DPČ. Někdy je výhodnější DPP, jindy DPČ a někdy PP. To je případ od případu k posouzení.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
2. 10. 2020 5:28
Dobrý den, prosím o radu. Máme zaměstnance, který má nově poloviční úvazek, 20 hodin týdně. Je možné, aby chodil do zaměstnání dle potřeby. Např. jeden týden 4x8 hodin. V jiném týdnu nechodil. V dalším zase např. 3x8 hodin atd.. Dohromady za měsíc mu to dá celý poloviční fond. Zaměstnanec nechodí každý den po-pá na 4 hodin, ale dle domluvy s vedoucím různě, tak aby to stačilo na fond.
Předem moc děkuji.