To mne nenapadlo, díky za názor. Neměla by ale změna plánu směn, stejně jako nařízená dovolená, být 14 dní předem písemně nařízena ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
9. 10. 2020 17:26
Dobrý den,
dnes nám zaměstnavatel oznámil plánovanou odstávku od 27/10/2020 do 30/10/2020.
V posledním říjnovém týdnu měla naše směna naplánované denní směny na 28/10 (svátek) & 29/10.
Po informování všech zaměstnanců vedení oznámilo, že pokud nechceme přijít o část výplaty, směny si můžeme nadělat předem nebo si vypsat dovolenou, je to v pořádku ?
Písemné nařízení dovolené neproběhlo, navíc plánovanou odstávku chápu jako překážku na straně zaměstnavatele. Pokud jsem poprosil o přidělení nové práce na zmíněné dny, byl jsem odmítnut.
Poraďte mi prosím, jestli je jednání mého zaměstnavatele v pořádku, a zda-li mám nějaký nárok na náhradu mzdy za oba dny (80% průměrného výdělku?)
Děkuji a přeji hezký zbytek dne
Pavel