Líná huba holý neštěstí. Zeptejte se pošty - možná: se ztratil, ještě ho nevystavili, byl osvobozen od DPH ... .
Rozhodně nemám línou hubu, pardon, řeším už to dva týdny a nebudu ani psát, kolikrát jsem volala na různé oddělení a pobočky a kolik mailů jsem poslala ... nikdo mi tuto informaci zatím neposkytl, podle VS mi zjistili akorát kterého balíčku se to týká, nic víc jsem z nich nedostala ... jestli máte nějaký ověřený kontakt, budu Vám nesmírně vděčná
Když víte kolik stál, a že byl s daní, snižte odpočet podle § 74 odst. 1.
A pokud vám to stojí za to, můžete zkusit https://www.ceskaposta.cz/o-ceske-poste/kontakty/postovni-ombudsman
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
Plošné zlevňování místo akčních letáků. Drogerie dm mění cenovou strategii
21. 10. 2020 17:09
Dobrý večer,
ráda bych poprosila o radu. Nevím, jak zaúčtovat vrácenou platbu od pošty. Pošta nám vrátila poštovné za nedoručený balíček, nemám k tomu žádný doklad, jenom vyjádření v mailu, že vrátili tu a tu částku z výše uvedeného důvodu. Navíc jako odesílatel je náš klient, kterému zprostředkováváme zasílání balíčků přes poštu. Tzn. každý měsíc dostáváme souhrnnou fakturu od pošty pod naším číslem a pod číslem klienta, kterému tuto fakturu refakturujeme. Neměla by pošta vystavit opravný daňový doklad? Bude mi stačit jako podklad ten mail, zaúčtuji si to do ID 518/321 mínusem a pak v bance 221/321?
Děkuji moc za rady.