Takže např. obdržím domů dopor.dopisem od notářky,že jednání bude svoláno na určitý den a já dám plnou moc dceři se zněním:zplnonocnuji moji dceru na vyřízení veškeré pozůstalosti po ... takto by to stačilo? a dcera plnou moc vezme na ten určitý den a tam to předloží notářce a mojím jménem odmítne a poté už bude jednat sama dcera za sebe?
V prvnim kole notář zve toho, kdo vypravil pohreb. Ve druhem kole všechny dědice. Na vašem místě bych se k notáři vypravila v mezikole, a domluvila se s ním. Např my dostali od notáře plnou moc, kde bylo na půl A4 na co všechno je a není, tak to by asi ta vaše jedna věta nestačila.
Nevím jak dnes a jak který notář, ale před pár lety jsme zažili, že pozval potomka bydlícího ve stejném okrese jako zesnulý a ne potomka, který vypravil pohřeb a bydlel v jiném okrese. Letos zase pozval jiný notář potomka a ne manželku, která se zesnulým žila a vypravovala mu pohřeb (údajně se dopis zatoulal).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
26. 10. 2020 7:15
Dobrý den,zemřeli mi rodiče a dědici jsem já a sestra .Prosím Vás mohu odmítnout dědictví a tím by dědictví přišlo na moji dceru. Nechci o dědictví přijít,ale se sestrou,která mi v minulosti velmi ublížila nechci jednat. Bojím se když odmítnu,abych o vše nepřišla.Děkuji.