§55 zákona o nemocenském pojištění
(4) Pokud pojištěnci po ukončení dočasné pracovní neschopnosti vznikne v následujícím kalendářním dni další dočasná pracovní neschopnost, považuje se tato dočasná pracovní neschopnost za pokračování předcházející dočasné pracovní neschopnosti; to však neplatí, jestliže tato další dočasná pracovní neschopnost byla uznána k jiné pojištěné činnosti.
Zdravím, byla by to dobrá zpráva, kdyby to opřeli o nějaký §.
Nejméně jednou tu zazněl názor, že jsou to dvě různé sociální události - teď teoretizuju: pokud se budou "střídat" (teoreticky x-krát), bude se pokaždé opakovat 14 dní s náhradou mzdy.
Jedinou "spásu" vidím v § 192, odst. 1 zákoníku práce předposlední větě:
"Jestliže v období prvních 14 kalendářních dnů trvání dočasné pracovní neschopnosti nebo karantény náleží nemocenské62), peněžitá pomoc v mateřství63), dávka otcovské poporodní péče113) nebo dlouhodobé ošetřovné, náhrada mzdy nebo platu nepřísluší."
Čili když sociálka proplatí, Vy nemusíte. Ale jak to regulerně doložit?
Vy máte statistiku?
Nejde o to, jak se kdo co učí, ale jaké souvislosti v jakém záběru je třeba brát v úvahu a jakými principy se řídí aplikace právní úpravy. Ne nadarmo tam student práv dřepí 5 let. Detaily si osvojí, až to bude potřebovat, ale ten základ, který je použitelný v mnoha oborech (mj. i v daních a účetnictví), z něj už nikdo nevymlátí.
A teď zase seriózně diskutujeme, nebo nadále vtipkujeme?
Ad 1) Souhlasím, právní myšlení je obecná dovednost. Řadím se k právním laikům (=nevystudoval jsem to, jen v rámci VŠE), ale samostudium mi statisticky pomohlo víc než rady právních profesionálů (ale třeba jsem jen nenarazil na ty správné.
Z mého pohledu je dobře nejdřív zkusit porozumět významu jazyka a podívat se, co si o tom myslí ostatní podobní. Buď to pomůže, anebo je třeba hledat správného odborníka.
Zde - nějak se definuje sociální událost a nějak se řeší návaznost "neschopnosti po neschopnosti". Jako právní laik po samostudiu nevidím důvod ani "opírací §", proč by "karanténa po neschopnosti" měla mít jiné dopady než "neschopnost po karanténě". Ledaže by "karanténa po neschopnosti" byla v příčinné souvislosti s tou neschopností, ale pak by to podle mého laickoprávního názoru měla být jedna sociální událost a ne dvě.
Ale proč ne v opačném pořadí - "neschopnost po karanténě"? Bylo podezření, že se něco může stát, a hle, stalo se.
Ad 2) Souhlasím, slyšel jsem, že o víkendech v Plzni běžel jednu dobu čas výrazně rychleji a jako bonus tam dávali poukazy na výhry ve veřejných zakázkách a umístěnky na významná místa ve státní správě.
Ad 2) a výsledkem může být právní kancelář, ve které pracují pouze právníci a všichni sem mohou přispívat pod jedním jménem.
Tak že záleží na tom, s jakým členem této kanceláře právě vedete diskusi.
Právník č. 1 - příspěvek podobný tomu výše a někdy i se smyslem já jsem právník a kdo je víc, resp. ostatní jsou tvorové nehodni mé pozornosti
právník č. 2 - odpověď v duchu: až si tazatelka sjedná schůzku v kanceláři, ráda jí právní radu poskytnu, přece nebudu radit zdarma
Právník č. 3 - tazatele napadá, uráží a zesměšňuje
Právník č. 4 - odpoví ochotně, precizně a ještě poradí
Ďjó, jen aby to nebylo jako Julian Assange, když rozjížděl WikiLeaks a sám se vydával za několik správců. To je jeden z uhelných kamenů marketingu, nikoli "JÁ" ale "MY" a to tak, že "HÓÓÓÓDNĚ MY".
Jednou jsem to zkusil, přispívat do diskuze pod několika jmény, ale ti v.lové se mezi sebou začali hádat a přestali mě poslouchat.
To bylo taky ad 2).
Přispěji do diskuze svým poznatkem, ze kterého mě mrazí - u nás to lékaři neřeší, PN vystavená na karanténu volně pokračuje jako nemoc pod stejným číslem. Informace z OSSZ? Až skončí měsíc, v horším případě nemoc/karanténa, osloví lékaře, jestli to byla celou dobu karanténa a pokud ne, vyvodí z toho nějaká opatření. Bohužel ještě neví jaká, nemají metodiku. Už vidím, že ta "správná" a já budu předělávat mzdy zpětně, protože v rámci měsíce se to nestihne. A nějaká dovolání? Bohužel nejsou.
Našla jsem toto, je to sice už z dubna, ale snad se toho tolik nezměnilo:
https://www.pravniprostor.cz/clanky/pracovni-pravo/karantena-a-nemocenske-pojisteni
Spíše toto https://www.podnikatel.cz/clanky/soubeh-nemocenskych-davek-v-praxi/
Dle mého názoru je souběh v předchozím článku chybně (14 ddů počítají po ukončení první dávky...)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
10. 11. 2020 11:13
Dobrý den, prosím jak s tím? mám tu několik navazujících neschopenek. Zaměstnanci jeden den skončí a druhý den je nová, jedna většinou karanténa a druhá bez.... Nevím zda se jedná o navazující, kdy zaměstnavatel platí jen prvních 14dní a té první a pak pokračuje a to už platí sociálka. děkuji