prosím, nikdo neporadí? Nevím si rady, zda tohoto zaměstnance zahrnout do vyúčtování Antivirusu A+ za říjen nebo ne. A zaměstnání trvá v době vyúčtování je myšleno, když vyúčtování posílám nebo, že je to vyúčtování za říjen a v tu dobu zaměstnanci pracovali? Jsem z toho jelen.
Zaměstnanec je ve výpovědní lhůtě, nebo bylo ukončeno dohodou a už není vaším zaměstnancem? Podmínka je, že ke dni vyúčtování musí být zaměstnanec ve stavu, tj. stále v pracovním poměru. Příklady máte v manuálu 5 MPSV. Je to tam docela podrobně uvedeno. Pokud tedy už v listopadu není ve stavu zaměstnanců, tak podle mě nárok na kompenzaci nemáte.
Zdravím, pokud není ke dni podání vyúčtování zaměstnancem, podle Manuálu kap. IV. nárok není. Slyšel jsem, že na jaře se někdy podávala vyúčtování a platily odvody hned 1. a zaměstnanci končili dohodou k 2. Lépe bohužel neumím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 11. 2020 9:58
Prosím, v nárocích na Antivirus A+ je, že nesmí být dána výpověď zaměstnanci a v době vyýčtování je v prac.poměru.Vyúčtování budu podávat za říjen po zaplacených odvodech za říjen. Mám jako zaměstnavatel nárok na kompenzac A+ za říjen, jestliže zaměstnanec na jeho žádost ukončil PP dle §49 ZP dnem 30.10.? Já mu výpověď nedala.
Prosím o rychlou odpověd. Děkuji.