Na penize, co jsem mu dala byla a je nyní půjčka v bance, kde jsou úroky. V dobré víře jsem je na ten papír nenapsala, jelikoz věděl, kolik úroky delaji.
Nyní tedy chci dostat zpět i ty úroky.
no je to téměř klasika. chlapovi nikdo nepůjčí (buď nedělá, nebo je v exekucích) a tak si milá přítelkyně hbitě vezme půjčku, a peníze mu dá. téměř píšu proto, že většina takových naivek nesepíše ani s přítelem smlouvu o půjčce, a když sepíše, tak jim chlapci stejně nic nesplatí (platí i opačně když si půjčí chlap pro přítelkyni, abych byla genderově vyvážená). tahle naivka měla štěstí, že jí splatil aspoň jistinu. ale už si zapomněla do smlouvy s přítelem dát splácení úroků. a ty teď ona musí platit bance sama. on smlouvu s ní splnil. tahle blbost ji bude stát těch 60000 úroků bance.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
Plošné zlevňování místo akčních letáků. Drogerie dm mění cenovou strategii
10. 12. 2020 17:55
Dobrý den, pujcila jsem si na přítele penize, ale do “naši spolecne smlouvy” byla uvedena castka bez úroku. Věřila jsem, ze peníze zaplatí. Nyní je to rok od poslední platby a jiná nejspíše nebude. Castka byla doplacena jen do výše smlouvy, nyní tedy kolem 60.000,- zbývá. Je možná peníze nějak dostat zpět?
Existuje vypis z účtu, kam byly poslány peníze a kde jsem si půjčku brala a také sms komunikace, kde mě o peníze prosí.
Děkuji za odpověď.