Samozřejmě vám výpověď dát mohou (důvod se vždy najde) a pak bude na vás, zda u soudu uplatníte její neplatnost. I když zaměstnavatel prohraje, žádnou náhradu vám platit nebude, protože jste na RD.
Nebo si zaměstnavatel počká, až vám RD skončí a výpověď vám dá druhý den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
Plošné zlevňování místo akčních letáků. Drogerie dm mění cenovou strategii
18. 12. 2020 14:22
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám nahlášenou rodičovskou dovolenou do tří let věku dítěte, od února by mě chtěl zaměstnavatel zpět na částečný úvazek s tím, že bych mohla pracovat i z domu, ale já se ještě vracet nechci, do školky mi dítě nevezmou (v září nemělo dva roky, tudíž jsem ho nemohla zapsat) a rodiče už mám starší na hlídání. Když odmítnu, může mi dát výpověď?
A ještě jedna otázka, skončilo mi čerpání rodičovského příspěvku, musím se někde hlásit? Nebo pokud mám u zaměstnavatele tu rodičovskou dovolenou, tak je to v pořádku?
Předem děkuji za reakce.