Re: nárok na dovolenou
Od července jste jistě splnil jedinou podmínku vzniku nároku na dpvolenou a tou je 60 dnů. Pokud je to celých 6 měsíců, máte nárok na šest dvanáctin z ročního nároku. Nárok na dovolenou se již dávno nerozlišuje podle odpracovaných let (do 15, nad 15 ).
Do odpracovaných dnů se nemocenská nepočítá, ledaže by byla z důvodů prac.úrazu.
Re: nárok na dovolenou
Takže musíte upřesnit, kdy začal pracovní poměr a pokud ne od 1.7., co jste dělal do dne před začátkem prac. poměru. Dále od kdy do kdy jste byl u tohoto zaměstnavatele nemocen ne z důvodů pracovního úrazu, a jaké je Vaše rozvržení pracovní doby (zda od pondělí do pátku nebo nepravidelně). A dále sdělte, kolik je firmě týdnů dovolené (4 nebo 5?).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 12. 2005 16:38
Po kolika odpracovaných dnech mám nárok na dovolenou, Když jsem začal pracovat v červenci tohoto roku? Kolik dní mám nárok pokud mi je 52let? A počítá se do odpracovaných dnů i nemocenská? Děkuji