Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tuzemské cestovní náhrady nakonec od června vzrostly více, než se původně navrhovalo
Kamila si prošla drsným obdobím. Dnes staví komunitu, která pomáhá ženám růst
Byznys na dálkové ovládání: Ondřej postavil úspěšnou firmu na dronech
Chyba v novém systému hlášení: Údaje se mohly dostat k cizím uživatelům
Milion korun navíc na důchod? Babišova vláda mění pravidla penzijního spoření
Stejný obal, menší obsah. Dělají z nás výrobci nenápadným zdražováním hlupáky?
8. 1. 2021 18:15
Dobrý den potřebovala bych přes vás pomoct s firmou rcskladem.cz objednali jsme přes jejich stránky synovy k Vánocům auto na baterii za 9500 Kč auto přišlo v obrovské krabici s malou dírkou která byla na opačné straně než auto rozbité .auto nám dorazilo na konci října a rozbalili jsme ho až na Ježíška a čekalo nás nemilé překvapení přišlo nám auto celé rozbité a poškrábané ale ostatní součástky originál zabalené jasné jde vidět že to auto je použité .samozřejmě firmu jsem hned kontaktovala emailem a 27.12 2020 jsem tam volala a řekli my že jsem 150 v řadě reklamaci a vypli my telefonát po delší době začli komunikovat v email a po zaslání fotek si vymysleli že auto nevyreklamuji že je malá dírka na opačné straně krabice a že my bez papírU od dopravce že je krabice poškozena auto nevyreklamuji.odeslala jsem auto přes dopravní společnost a dnes my přišel od nich email že ho nevyreklamuji z důvodu poškozené krabice přičemž jasné je uváděné na ČOI že zboží které se posílá na reklamaci nemusí být v originálním obale a nebo může být obal poškozený .Toto jsem reklamačnimu oddělení taky zdelila a jen se my vysmáli a vypli telefonát prosím o vasi pomoc s řešením protože nevím co mám dělat a jak zboží vyreklamovat a jak upozornit na tuto firmu ad už nikdo nenáleti děkuji samozřejmě foto mohu dolozit