1. Vytýkací dopis zákonná úprava nezná. Musel byste napsat, co je obsahem této písemnosti - zda je konstatováno, že jste se dopustil porušení povinností vyplývajících z právních předpisů vztahujících se k vykonávané práci NEBO zda se jedná neuspokojivé pracovní výsledky.
2. Píšete, že jste pedagogický pracovník. Gramatika vám ni neříká? Učíte tělocvik nebo dílny? Pak studijní volno zřejmě nepotřebujete, jinak si v době svého volna opakujte gramatiku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
14. 1. 2021 19:34
Dobrý den, rád bych se dotázal, zda se mohu bránit proti vytýkacímu dopisu. Mám validní důkazy o tom, že se vytýkaná věc nestala.
A druhý dotaz se týká studijního volna ve školách. Pokud studijní volno čerpají všichni pedagogičtí pracovníci a mě jako jedinému pedagogovi bylo odepřeno, jedná se o diskriminaci? A mám na něj nárok jako všichni ostatní? Děkuji za odpověď.