Nemáte s tím opravdu nikdo zkušenost?
Za říjen a listopad jsem na tyto faktury zapoměla a tudíž do výdajů nezahrnula. Vlastně takovou fakturu bez údajů, krom mého jmena a ID účtu vidím poprvé.
Mam k castce 183kc dama přičíst DPH a uplatnit do vydaju s DPH nebo jak? Nedává mi to smysl. Ani tam není napsáno u částky třeba 0% nebo 15% 21% nic, jen cena a v administraci účtu se píše ze je to částka bez dph. Jak bych pak prokazovala *krom vypisu z banky kde je videt ze castku strhli, ze faktura je na mé FO jdxz je tam videt jen jmeno?
Jsem platce DPH.
Prosim poradi nekdo?
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
22. 1. 2021 14:10
Dobrý den,
řesim pro mě zapeklitou věc. Spustila jsem si reklamy na Facebooku a bohužel jsem si nedala do DPH faktury za reklamu v rijnu a listopadu (byly na pár drobných, konkretně do 150kc) jenze ted koukam na fakturu vystavenou za reklamu v listopadu a vystavenou v prosinci 21.12. - tento den mi byla i platba strzena z úctu, teda je i datumem platby. Na faktuře je ale pouze napsano Faktura pro (a mé jméno) a ID uctu. Jsem FO podnikajici, platce DPH. Nikde ale neni uvedena má adresa, IC, DIC, nikde nevidim ani hlavicku s dodavatelem, tedy tato adresa je úplně dole na konci faktury. Rozepsané DPH tam také neni. Jsou tam u každé kampaně konečne částky ale bez DPH a Základu. Jak toto řešit? Mam někde pozadat o opravu dokladu? Částka mi byla stržena z účtu. Nebo tuto fakturu nemusím do účetnictví vůbec dávat (vedu DE)? Je to chyba když platba odešla z účtu a nebudu ji mít kvůli těmto chybějící údajům ve faktuře v DPH ani ve výdajích? Věděl by někdo co s tím? Děkuji, Simona.