To já vím, on by mi ji i dal ale má trochu nejasnosti v nové úpravě dovolené. Nárok na dovolenou až po odpracovaných 4 týdnech. Znamená to, že nikdy nemůže zaměstnanec čerpat dovolenou v lednu protože nemá odpracovány ty 4 týdny nebo je to za nějakých podmínek možné? Se zaměstnavatelem máme korektní vztahy - snaží se vycházet vstříc, ale chte to mít podložené.
Děkuji
Zákoník práce § 217 (2) Zaměstnavatel může určit zaměstnanci čerpání dovolené, i když dosud nesplnil podmínky pro vznik práva na dovolenou, jestliže je možné předpokládat, že zaměstnanec tyto podmínky splní do konce kalendářního roku, popřípadě do skončení pracovního poměru.
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2006-262#cast9
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
25. 1. 2021 7:23
Dobrý den,
potřebuji si vzít na den pololetních prázdnin dovolenou. Zaměstnavatel mi tvrdí, že na ni nemám nárok. Je to pravda? Pracovní poměr mi trvá od roku 2015 a mám stále 8 hodinovou pracovní dobu.
Děkuji komukoliv