Děkuji moc za odpověď, ano, je to nejlepší řešení. Lepší to mít v pořádku. Ja jsem se jen zhrozila pri představě že mi paní z FÚ bude zase volat a bude horko těžko popisovat které z tech přiznání platí.
Minuly měsíc jsem zapomněla přičíst 3 faktury a hned ten den ještě podala správně DPH a přišel mi před novým rokem z FU email, které to přiznání platí. Já teda měla za to, ze platí vždy to poslední odeslané.
Paní na FU jsem volala, vysvětlila a ptala jsem se, že když se mi toto stane jestli mam něco někam uvést ze toto je platne a prý ne, že stát se může a je to v pořádku, jen mam počítat s tim ze mi takhle někdo vždycky zavolá a ověří si které platí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další přešlap Schillerové u EET: Mylně tvrdí, že se zavádí vyšší odpočet na partnera
Z chemie málem propadla. Dnes s její pomocí tvoří unikátní šperky ze živých přírodnin
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
25. 1. 2021 18:53
Prosim moc o rychlou pomoc,
dnes jsem podavala DPH za prosinec,bohuzel jsem udelala chybu, zapocetla jsem do ř.5 a 43 jednu fakturu navíc, ktera patri az do lednového DPH, KH jsem vyplnila už správně, takže jsem opravila a poslala jen nove priznani DPH opravené o tu chybu.
Kontroluju to ted po sobe ještě zpětně a málem mě trefilo. Do příjmu jsem nezahrnula jednu fakturu na necelých 400kc vc DPH. Mam poslat ještě znovu opravené DPH a teda i KH? Není blbe to znovu opravovat?Dnes proste nemam svůj den:-( Dnes to ještě stíham v termínu ale bohužel 2x opraveno DPH a 1x oprava KH.
Nemůžu tech 400kc zahrnout do lednového? DUZP je v prosinci. Platba mi přišla v lednu.
Moc děkuji, S.