Pokud řešíte PD, postupujete v několika krocích. Pominu-li definici týdne, pak začínáte délkou týdenní PD, pokračujete jejím rozvržením, určením pracovních dnů, určením začátku a konce směn apod.
Z toho, co píšete, to na mě dělá dojem, že jste některé kroky přeskočila.
Nevím zda uvažuji správně, snad zareagují ostatní:
první týden:2 směny x10,5hod. , druhý týden: 5 směn x 10,5hod= 73,5hodza 2 týdny
Budu tedy počítat ,že týdenní pr.doda (TPD) je stanovená na 36,75hod.
Dovolená-nárok v podniku předpokládám -4 týdny za rok(160h)
Takže TPD=36,75 x 4týd. = 147 hodin dovolené na rok 2021.
Přesnější by bylo spočítat dle směn kolik do konce roku odpracují dle harmonogramu:
např. vyjde 1911hodin : 40 = 47,77 násobků TPD
160: 52týdnů v roce x47(celé násobky TPD) =145 hod.
Druhé směně to může vyjít jinak, protože bude záležet kolik krátkých týdnů která směna letos odpracuje.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 2. 2021 8:43
Dobrý den, dovolené u rovnoměrného PP jsou mi jasné. Ale nemůžu se dopočítat u nerovnoměrné. Dříve to bylo 15 dní(směna je 10,5 hod). Systém my přepočítal hodiny nějak podivně, nastavím si to ručně, ale nevím kolik. Mám jednoduše vzít na to měli nárok tz 15 dní a vynásobit 10,5 = 157,50 hod na rok? Proč má ten kdo pracuje v rovnoměrném PP 160 hodin, proč nemají stejně? Vyzná se v tom prosím někdo? děkuji moc za pomoc. Z.