Nedávám je tam, pokud je výsledek stejný. Nebo pokud bych třeba nechtěla navýšit příjem kvůli budoucímu úvěru a banka by chtěla vidět podané Přiznání.
Jen info, pokud byste je tam chtěla (nyní, v budoucnu,..) uvést, tak se musí uvádět odměny ze všech dohod.
Nemusíte. Bylo to myšleno jinak. Pokud byste měla v roce 2020 dvě dohody se srážkovou daní a rozhodla se je do DAP dát, tak musíte tam dát obě. Nemůžete tam dát třeba jednu. A podobně další roky. Pokud byste měla například v roce 2021 pět dohod se srážkovou daní a chtěla tam dát jen jednu, tak to nepůjde. Musela byste tam dát všech pět.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
Přišel vám e-mail či SMS s „aktualizací informací o zdravotním průkazu“? Jde o podvod
15. 2. 2021 17:36
Dobrý den, dělala jsem si DP, mohla bych poprosit o kontrolu, zda mám správně?
Příjmy ze závislé činnosti 210115
Pojistné z příjmů 71023
Sražená záloha na daň 1038
Úhrn bonusů 4745
Srážková daň 2x (2 potvrzení) :
Příjmy ze závislé činnosti 9811 a 3100
Sražená daň srážkou 1470 a 465
2x darování krve
úroky z úvěru 21120
2 děti (uplatňovala jsem si měsíčně)
Vyšlo mi - vratka 17641
Mám to, prosím, správně? Děkuji za odpovědi.