Dobrý den,
prosím Vás o radu. Mám pracovní poměr do 31.3.2021, v lednu jsem měla 9 dnů nemoci.
Paní účetní mi řekla, že se mi, díky té nemoci, nárok na dovolenou pokrátil na 0.
Mám 40 hodin pracovní dobu týdně.
I když jsem v lednu neodpracovala 4 týdny, tak nárok bych měla mít spočítaný na výplatní pásce do března, ne? Děkuji za odpověď, Alena
To jsem asi položila špatně dotaz. Děkuji za odpověď a nevíte prosím, jestli je správně to pokrácení dovolené? odpracuji do konce března víc než čtyři týdny, tak bych měla mít nějaký nárok?
Podle toho, jak pracuje který program.
Zřejmě tam máte nulu, protože ZATÍM, (po zúčtování ledna) nárok nevznikl (nejsou zatím zúčtované odpracované 4 týdny). Uvidíte v únorovém výplatním lístku (kdy už budete pracovat), jestli tam zase nárok naskočí.
Děkuji Vám moc,tato varianta mě vůbec nenapadla, že se to tak posuzuje po měsících. Tak v únoru a březnu, pokud budu pracovat, by tam ten nárok být měl.
Děkuju, hezké odpoledne
16. 2. 2021 16:00
Dobrý den,
prosím Vás o radu. Mám pracovní poměr do 31.3.2021, v lednu jsem měla 9 dnů nemoci.
Paní účetní mi řekla, že se mi, díky té nemoci, nárok na dovolenou pokrátil na 0.
Mám 40 hodin pracovní dobu týdně.
I když jsem v lednu neodpracovala 4 týdny, tak nárok bych měla mít spočítaný na výplatní pásce do března, ne? Děkuji za odpověď, Alena