Počítejte s tím, že si soud s nejvyšší pravděpodobností vyžádá i bankovní účty. Soukromé, podnikatelské, ... Daňové přiznání je na poněkud o ničem v tomto případě. Pokud jsem tak vypozorovala, tak soudy neuznávají leasing, úvěr, odpisy majetku, ... Daňový poradce a dobrý právník. Co jiného poradit.
Manželka Souhlasí s Rozvodem. O majetkovém vypořádání tazatel nic neuváděl. Tak aby pak nebyl překvapený.
PS. vymazáno ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
25. 2. 2021 11:24
Dobrý den, čeká mě za měsíc rozvod. Žena s rozvodem souhlasí. Děti už jsou dospělé. Máme hodně majetku, o ten mi až tak nejde. Ale jde mi o to, že se ženou už od roku 2013 nežiju. Svatba byla v roce 1994. Jsem OSvč a jde mi o můj účet jako takový, protože nemáme dohodu o rozdělení SJM. Co budu muset případně dokládat ohledně podnikání? Z účtu si platím soukromé věci a nechci to nikde ukazovat ani vytahovat, když se ženou tak dlouho nežijeme. Stačí poté přiložit daňové přiznání? Nebo jak se to děla? ..díky